07/03 : Grote lancering - Richting 0 afval markt

Op zaterdag 7 maart op het Sint-Katelijneplein gebeurt de officiële opstart van de nieuwe "Richting Zero Afval" markt!
Of u nu al een aanhanger bent of een beginner van Zero Waste, tijdens deze inauguratie vindt u verschillende kraampjes en workshops:

Neem deel aan de Zero Waste Rally georganiseerd door Zero Waste Belgium om de Zero Waste initiatieven in de wijk van het Sint-Katelijneplein te ontdekken: Waar koop je in bulk? Hoe gaat u te werk? Waar haal je de ingrediënten vandaan om je eigen schoonmaak- of cosmeticaproducten te maken? Doe mee aan de leuke wandeling van uw keuze, die van 11 uur 's morgens of die van 14 uur 's middags, door u in te schrijven op marches.markten@brucity.be.

Op de markt vindt u uw handelaars van groenten & fruit, bloemen, kruidenthee, zepen, natuurlijke cosmetica, herbruikbare containers, juwelen & accessoires gemaakt van gerecycleerde materialen, allemaal met een Zero Waste trend.

De Couture Truck zal zich ook plaatsen op het Sint-Katelijneplein, en zal u de mogelijkheid bieden om uw kleding een tweede leven te geven of een touch-up te maken.
Als u wilt dat uw meubels een verhaal vertellen en uw persoonlijkheid weerspiegelen, ga dan door naar de Nouvelle Version Déco truck. In deze workshop leert u hoe u uw oude meubels kunt bijwerken, zonder te schuren en met milieuvriendelijke materialen!

Fermenthings biedt een workshop, productie en proeverij aan, met als thema gisting.
Aan het einde van de middag zal de muziekgroep BricBroc de natuur en de instrumenten verbinden met een klein concert op het Sint-Katelijneplein.

We hopen velen van jullie daar te zien!

programme
Gemaakt 27/02/2020

Contact

Een vraag? Een suggestie?

Cel Markten

 Zaterdagplein, 1
 1000
 Brussel
 02 279 25 20
02 279 25 29
marches.markten@brucity.be


Open voor publiek: 
van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u, dinsdag van 14u tot 16u
Werkdomeinen: 
Inlichtingen over ambulante handel.