Oproep aan makers en antiquairs: sluit u aan bij de Zavel markt en de Agora markt van de stad Brussel!

We zijn op zoek naar nieuwe handelaren voor onze markten voor creatievelingen op de Place Agora en de antiquiteiten van de Zavel in de stad Brussel. Als je een gepassioneerde maker of antiquair bent en je wilt aansluiten bij een dynamische gemeenschap van handelaren, nodigen we je uit om je kandidatuur in te dienen.

Om te solliciteren, stuur een e-mail naar het volgende adres: marches.markten@brucity.be en vermeld op welke markt je wilt staan. Voel je vrij om een presentatie van je bedrijf en je producten op te nemen en misschien zelfs wat foto's van je creaties of antiquiteiten.

We zijn op zoek naar handelaren die onze waarden van kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid delen. Handgemaakte producten, ecologische materialen en authentieke antiquiteiten worden bijzonder gewaardeerd.

Er zijn twee manieren om een ​​plaats op de markt te krijgen:

  • Abonnement: dit geeft toegang tot een vaste toegewezen plaats tegen een verlaagd tarief.
  • Dag per dag: op vertoon van een administratieve verklaring die vooraf is afgegeven door de Dienst Handel, worden de plaatsen toegewezen door middel van loting vanaf de officiële opening van de markt.

We kijken uit naar je sollicitatie en kijken ernaar uit om je te verwelkomen als een van onze handelaren. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het hierboven genoemde e-mailadres.

Tot ziens op onze markten !

marché
Gemaakt 22/03/2023

Contact

Een vraag? Een suggestie?

 

Cel Markten

 

Hallenstraat, 4
1000
Brussel
02 279 25 20
02 279 25 29
marches.markten@brucity.be


Open op afspraak :

klik hier


Werkdomeinen: 
Inlichtingen over ambulante handel.